Jak je na tom vaše vybavení?

Projděte si veškeré své IT vybavení a technologie. Začněte koncovými stanicemi. Jsou vaše počítače zastaralé, pomalé a je to více než pět let, co jste si je se slávou pořídili jako nejmodernější výdobytek?

Tak to vás musíme zklamat, jeho sláva už dávno pominula, což je zcela jistě poznat. Na jeho funkčnosti, ale i na tom, že jeho provoz je energeticky náročný. A to platí nejenom o samotných stolních počítačích o noteboocích, ale i monitorech, tiskárnách a další technologii. Pokud chcete vědět, jaký je skutečný stav vaší infrastruktury, pak si můžete přizvat na pomoc IT firmu, která provede ve vaší firmě audit. 

Co tedy podniknout? Nejdříve promyslete, zda je nutné mít veškeré vybavení, které máte. Ne? Pak ho zrevidujte na to, které skutečně ke své práci potřebujete. Zbylé staré vybavení vyměňte za nové. A rozhodně to neznamená, že vás čeká obrovská investice a rozsáhlý nákup. Veškeré vybavení si totiž můžete pronajmout!


Práce v kanceláři

Pronájem IT technologií

Nechte si poradit od specializované IT firmy, která má tohle v malíčku. Zkušení IT specialisté vám vyberou moderní zařízení, které je ideální právě pro váš byznys. Vybavení, které skutečně potřebujete a maximálně ho využijete. Zbaví vás náročného zařizování, vybírání, nákupů a řešení pojištění.  

Vaše kanceláře bude zdobit to nejvhodnější pokrokové vybavení. A nebojte se, rozhodně ho nenechá zestárnout. S námi si můžete své vybavení vyměnit za nové již po 24 měsících, takže máte záruku, že bude opravdu moderní.

Využívejte veškerý potenciál svého zařízení

Odpovídající vybavení bychom měli. A co dál? Naučte se ho správně a efektivně používat. Najděte si takového IT partnera, který vám s tím pomůže. I špatný, zbytečný a nákladný tisk ovlivní váš rozpočet. Správné používání jakéhokoliv vybavení má vliv na vaši efektivitu i životnost vybavení

Najděte si takové programy a aplikace, které skutečně využijete

I software si zaslouží vaši pozornost a zrevidování. Využívejte jenom takové programy a aplikace, které potřebujete. I zde jde vývoj mílovými skoky dopředu, nezůstaňte pozadu. Zkušení IT specialisté vám pomohou se zorientovat v bohaté nabídce různých programů a aplikací. Poradí vám nejen co pořídit, ale jak dané programy maximálně a efektivně používat. Seznámí vás například s tím, jaké všechny možnosti vám může přinést Microsoft 365 a jaký vliv může mít na celkovou efektivitu. Specialisté s vámi projdou nejenom word, ale i OneDrive nebo Azure i další programy.

.

Co říkáte na cloud?

A co vaše data? Pracujete s velkým množstvím dat a potřebujete pro ně maximálně bezpečné a spolehlivé místo? Pak je skvělou volbou cloudové uložiště. Díky této bezpečné a spolehlivé službě získáte moderní a jednoduché řešení pro bezpečnost vašich dat - virtuální server. Vaše data  budou přístupná odkudkoliv a stále budou maximálně zabezpečená. Nemusíte řešit vlastní servery, velké vstupní investice, aktualizace, výpadky a celkově údržbu zařízení.

Cítíte, že by si vaše IT struktura zasloužila více pozornosti a rozvoj a tušíte, že by její transformace měla vliv na snížení nákladů? Pak oslovte specializovanou IT firmu, která najde to pravé řešení přímo pro vás. Ať už ve formě outsourcingu IT služeb, využívání cloudového uložiště, či pronájmu vybavení. Možností, jak můžete ušetřit finance, ale i svůj čas, je několik. A správná IT společnost vám s tím ráda pomůže.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti